071 - 5326618 info@luxuro.nl

Den Haag

Vakmanschap

met ruim 25 jaar ervaring
}

SNELLE SERVICE

en snel een reactie

Duurzaam & MVO

Milieuvriendelijk

071 - 5326618

Bel voor een afspraak

Natuursteen Specialist Den Haag

Natuursteen Specialist Den Haag legt en onderhoudt hoog kwalitatieve natuursteen vloeren voor particuliere als zakelijke liefhebbers. De natuursteen vloer wordt steeds populairder. Niet zelden kiezen mensen voor natuursteen in plaats van bijvoorbeeld parket. Een natuursteen vloer is heerlijk onderhoudsarm, gaat niet ‘leven’ zoals hout en werkt perfect in zowel de zomer als winter. Niet te vergeten de fantastische uitstraling van uw natuursteen vloer! Zowel in een woning als een bedrijf of een hotellobby oogt natuursteen zeer luxueus, u geniet er elke dag weer van. Wat betreft de stijl heeft u keuze uit spiegelglans of zijdeglans. Om deze zo mooi te houden komt Natuursteen Specialist Den Haag ook graag langs voor onderhoud.

Natuursteen Specialst Den Haag
Natuursteen Specialst Den Haag

Natuursteen Specialist Den Haag maakt uw vloer antislip

Natuursteen Specialist Den Haag maakt uw natuursteen vloer ook antislip. Een natuursteen vloer is natuurlijk prachtig, maar kan ook glad worden. Elk voordeel heeft zijn nadeel! Loopt u met blote voeten vanuit de badkamer naar buiten, dan bestaat de kans op uitglijden wel degelijk. Om dergelijke vervelende ongelukken te voorkomen biedt antislip de oplossing. Wij passen boucharderen, stralen, handgemaakte antislip stroken en stroeven toe, net wat u mooi en praktisch vindt. Ook hiervoor kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan de antislip ook direct worden aangebracht bij het leggen van de natuursteen vloer. Informeer gerust eens voor de mogelijkheden bij Natuursteen Specialist Den Haag!

Onderhoud natuursteen vloer Den Haag

Natuursteen vloeren behoeven goed onderhoud. Natuursteen Specialist Den Haag behandelt uw natuursteen vloer daarom met de grootste zorg. Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen, dat is beter voor uw vloer en het milieu. Zonder chemische stoffen hoeft ons personeel ook geen stof- of gaskapjes te dragen. Met een gedegen onderhoud houdt u uw natuursteen vloer niet alleen mooi, maar voorkomt u ook onnodige kosten en schade. De vloer beschadigt dan namelijk sneller en raakt vuil, er kunnen krassen of vlekken op komen en stukjes steen afbreken. Renovatie van een natuursteen vloer is stukken duurder dan regelmatig onderhoud. Daarom komt Natuursteen Specialist Den Haag graag bij u langs voor onderhoud van uw natuursteen vloer!

Natuursteen Specialst Den Haag

Wilt u ook een natuursteen vloer die er weer schitterend uitziet?

Schakel dan nu Luxuro in! Wij renoveren en onderhouden natuursteen vloeren.
Neem nu vrijblijvend contact met Luxuro op.

Luxuro

KvK: 60347767

071 - 5326618

Wij informeren u graag

contact@luxuro.nl

Stuur ons een bericht
[et_pb_dcgd_gravity_divi_module gf_form=”2″ show_title=”off” show_description=”off” enable_ajax=”off” _builder_version=”3.5.1″ custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#b3ac6c” button_border_color=”#b3ac6c” button_font=”||||||||”][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]