071 - 5326618 info@luxuro.nl

Over Luxuro

Leiden - Den Haag - Rotterdam - Wassenaar - Utrecht - Amsterdam - Haarlem - Delft
 
}

SNELLE SERVICE

 

MILIEUVRIENDELIJK

 

Luxuro maakt van uw natuursteen vloer een visitekaartje

Een natuursteen vloer doet het uitstekend voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is de perfecte vloer voor alle seizoenen. In de winter voelt het heerlijk warm aan als perfecte warmtegeleider van vloerverwarming, in de zomer kunt u juist uitstekend uw voeten koelen. Qua stijl heeft u keuze uit spiegelglans of zijdeglans. Het spreekt voor zich dat een natuursteen vloer zeer hygiënisch is, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Schoonmaken gaat snel en makkelijk.

De nachtmerrie van elke trotse eigenaar is natuurlijk aantasting van de natuursteen vloer. Daarom gaan wij altijd net een stapje verder met onze service. Heeft u bijvoorbeeld een scheur in uw vloer? Dan vullen wij die niet alleen op, maar zoeken ook naar de oorzaak voor een langdurige oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw vloer zijn glorie weer terugkrijgt. Luxuro geeft uw natuursteen vloer een luxueus bestaan als een echt visitekaartje!

Luxe uitstraling

 
Luxuro

Wij renoveren en onderhouden natuursteen vloeren.

Neem nu vrijblijvend contact met Luxuro op.

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij leveren niet alleen een hoge kwaliteit natuursteen vloeren, maar ook de volledige service daaromheen. Luxuro staat in dienst van de klant, wat betekent dat wij denken aan de kleinste details. Op tijd komen en afspraken nakomen vinden wij belangrijk. Bij onze werkzaamheden denken wij aan alles rondom de natuursteen vloer leggen. Zo helpen wij u met de vloer leeghalen, vooral met zware meubels, plaatsen een tent in de tuin voor opslag en houden uw woning leefbaar of uw bedrijf ‘in business’.

Een vloer in het meest in het oog springende gedeelte wanneer je ergens binnenkomt. Daarom vinden wij een puntgave natuursteen vloer ook zo belangrijk. Heeft een vloer onderhoud of renovatie nodig, dan vallen ons direct de heikele punten op. Deze bespreken we met u, samen met uw wensen. Vanuit onze expertise leggen we u vervolgens de twee beste keuzes voor. We kunnen zelfs een klein stukje van uw vloer als proef renoveren. Na afloop doen we altijd een kwaliteitscontrole samen met u. Zodat we zeker weten dat u tevreden bent!

Luxuro is opgericht door Teun de Wilde met meer dan 20 jaar ervaring in en liefde voor natuursteen vloeren. Met een team van experts werkt hij voor zowel particuliere als zakelijke klanten, bedrijven, hotels, aannemers, architectenbureaus, noem maar op. Omdat ze al vroeg in het vak zijn begonnen kennen ze alle relevante machines, de beste leveranciers van natuursteen en uiteraard de fijnste kneepjes van dit ambacht.

Luxuro

Waarom kiezen voor Luxuro, onderhoud en renovatie natuursteen vloeren?

Beste leveranciers & materialen

 
U

Oog voor de kleinste details

 

HOOGSTE KWALITEIT VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

 

Milieuvriendelijke producten

 

Wilt u ook een natuursteen vloer die er weer schitterend uitziet?

Schakel dan nu Luxuro in! Wij renoveren en onderhouden natuursteen vloeren.
Neem nu vrijblijvend contact met Luxuro op.